27 Mart 2015 Cuma

İLMEK İLMEK EL EMEKLERİMİZ

DİKİŞSİZ BOYUNLUK




Örgü insan üzerindeki en güzel bir uğraşıdır. Örmek stresi azaltır, insanı üretken yapar. Hediye verir, hediye alırsınız. En güzel bir uğraşıdır. İşte bende bu işlerden birini sizler için videoladım. ADIM ADIM ÖRGÜ facebook sayfasının izleyicileri bu boyunluğu yapamadıklarını söyleyince ilk videomu kendim yaptım, montajladım, acemi olarak dilimin döndüğü, elimin yettiği şekilde sizler anlattım. Birde şiirle süsledim.. Hem izleyin, hem okuyunuz.. 

İpler çilelerinden hüzünle ayrılırken, şişler çoktan işe koyulmuşlardı bile.

Kararlı, emin, bir o kadar da yumuşakça örülmekteydi, ardı ardına
Öyle inanarak teslim olmuşlardı ki örenlerin ellerine, hiç canları acımadı.
İlmekler birlikteliğin doyumsuz huzuruyla sıralandılar, bir bir
Ne örülmekten şikayetçiydi yün, ne de şiş birbirine vurmaktan.
Anne, kızın elinde avuçlarında hayatının sırlarını paylaştılar sevgiyle. 
Rengarenk sevgi, ilmek ilmek emek, düş dolusu aşk ile hayat boyu aile,
ADIM ADIM ÖRGÜ’YLE..»

1 yorum:

  1. Dikkat.

    Bu Asa sigorta sirketi oldugu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalismak için denizasiri veya kisisel is için seyahat için vize disari sigortalamak ne, sen biz kisisel sirket kurmak için ülkeden disari seyahat etmek bir kredi ihtiyaciniz varsa Seçtiginiz herhangi bir ülkede yerlesmek için seyahat etmek size kisisel vize veya aile vizesi saglamak için yetenekli. Firmamiz size 28 yil Maximo süresi geri ödeme için bir emlak insa, bu yüzden eger ilgilendi, lütfen simdi uygulayabilirsiniz.

    Size seçtiginiz herhangi bir ülkede, kisisel is baslatmak için herhangi bir miktar kredi yetenegine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayi basvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyaciniz varsa baslamak için finance_institute2015@outlook.com: kisisel sirket kadar lütfen bu e-postayi temas

    Firmamiz bu bilgi feryat uzmanlasmis.
    (1) denizasiri seyahat için vize veriyoruz.
    (2) Biz bireye% 2 faiz oraniyla kredi, kisisel is baslatmak için vermek.
    (3) kara mallarini sigorta.
    (4) ev mallarini sigorta.
    (5) olusturmak ve aylik taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda disari satis.

    Eger ev veya aylik taksit ödeyerek herhangi bir emlak satin almak istiyorsaniz, firmamiz herhangi bir sorun olmadan seçtiginiz herhangi bir süre ve seçtiginiz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yetenegine sahiptir.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.